Maaliskuu alkoi hieman alavireisesti, kun eiliset karatetreenit saivat jo ennestään vaivanneen polven kipeytymään entisestään. Joissakin tekniikoissa polveen kohdistui aika lailla kiertoa enkä tietenkään tajunnut ottaa tilanteissa vähän iisimmin. Nyt on hieman turvotusta ja kipua. Täytynee ottaa pari seuraavaa viikkoa kevyesti ja jättää ainakin hölkkälenkit tekemättä niin eiköhän ongelma sillä korjaudu.

Sunnuntain ratoksi duunasin maantiepyörää ajokuntoon, vaikka ajamaan sillä tuskin pääsee viikkoihin. Uudet, 2mm leveämmät renkaat, tankonauhat ja Brooksin B15 Swallow satula toivat filoon ihan uuden pyörän fiiliksen. Säätämiset hoidan vasta sitten, kun koeajo mahdollistuu. 

giant2-normal.jpg

On tietenkin makuasia, näyttääkö tuo satula hyvältä tossa fillarissa mutta toimivuus on aina etusijalla. Tuolla aluhässäkällä olisi tarkoitus ajaa vielä muutama vuosi. Sitten kun 50 tulee täyteen niin ostanen sen italialaisen kuitupyörän ( De Rosa?) sähkövaihteilla:-)

Ilmoittauduin juuri toukokuun lopulla ajettavaan Giro d´Espoo -kuntoajotapahtumaan (samana päivänä olisi ollut lähipäivä yliopistolla mutta ei ne siellä trukkikuskeja kaipaa). Ajoin samaisen kuntoajon pari vuotta sitten ja tykästyin sen mäkiseen reittiin. TdH:n reitti on mielestäni liian tasainen ja aika tylsä ajettava, vaikka itse tapahtuma todella upea. Täytyykin vielä funtsia, ajaisinko Espoon ja Helsingin lisäksi ainakin Forssa Suvi-illan pyöräilyn ja Luonteripyöräilyn Anttolassa.

Liikunta sitten viime vuodatuksen

Pyöräily: 96km

karate: 2x 1,5h

Päivän biisi: Joy Division: Love Will Tear Us Apart