Ulkona on jo hieman talven tuntua ilmassa. Viikkoja kestäneeseen harmauteen on jo tullut valkoisia sävyjä nurmikon huurtuessa. Ehkä vielä saadaan talvi.

Opiskelujen suhteen on ollut aika hiljainen viikko. viikonlopun aikana porukka olisi tarkoitus jakaa pienryhmiin, joissa pitäisi sitten yhdessä suunnitella esim. jonkinlainen informatiivinen opas tai lehtiartikkeli vaikkapa elämäntaparemontista, laihduttajan ruokavaliosta tai kasvissyöjän monipuolisen ruokavalion koostamisesta. Melkeinpä toivon, että pääsen tekemään innostavaa ja asiapitoista, laihduttajalle suunnattua opasta. Oma painoindeksini on jo vuosia ollut 21 enkä ole koskaan joutunut laihduttamaan. Osaisinko siis motivoida ylipainoista uskomaan itseensä ja onnistuneen elämäntapamuutoksen merkitykseen terveyteen ja elämänlaatuun pitemmällä aikajänteellä? Tarvitseeko ylipainoisen edes välttämättä laihduttaa jos on terve? En tiedä mutta oppimassahan tässä ollaan.

Tilasin Wigglen tammialesta Goren bibsit ja Adidaksen kevyen tuuliliivin.  paketti tuli melko nopeasti vaikka valitsin ilmaisen ( ja hitaimman) toimituksen. Taitaa tosin vierähtää muutama kuukausi, että noita pääsee käyttämään. Viime vuonna taisin ajaa aloittaa shortsikauden huhtikuussa (Bodomjärvessä oli  silloin jääpeite). Jotkut ajavat lyhyissä melko kylmilläkin  keleillä mutta itselläni kylmä ajoviima saa polvet särkemään vihlovasti. Keski-ikä ei tule yksin:-(

Liikunta sitten viime kerran:

Pyöräily: 93 km

Hölkkä 9km

Jumppapallo: 3 x 3 x 10 

Päivän biisi: Throwing Muses: Bright yellow gun