Talvi näyttää kääntyvän kevääksi ennen kuin kunnolla alkoikaan. Vaihdoin talvifillarin nastarenkaat maastorenkaisiin, kun alkoi jo tuntua typerältä rapistella tuolla sepelihelvetissä 804 nastan avittamana. Olen tosin jo viimeiset kaksi viikkoa ajanut lähinnä kauppafilllarilla sillä pyörälenkkeily on tällä hetkellä jäissä(!) muun liikunnan ja tekemisen vuoksi. Pyöräilymäärät lisääntyvät sitten aikanaan, kun hiekoitussepelit sitten joskus (huhtikuussa?) lakaistaan kaduilta.

Kipeä polvi on edelleenkin vaivannut ja kävelykin on välillä kivuliasta. Uskon edelleenkin, että kyseessä on kireiden lihasten aiheuttama vaiva, sillä kipu katoaa vajaan kilometrin juoksun jälkeen, kun lihakset lämpenevät. Jatkossa on venyttelyyn varattava selvästi enemmän aikaa, jotta tälläisiltä vaivoilta vältyttäisiin >:-( . juokseminen ei ole koskaan ollut erityisen läheinen harrastus mutta tänä vuonna ajattelin kokeilla että syttyisikö kipinä ja juoksisinko vaikka puolimaratonin jossain loppukesän tapahtumassa. Olisi kyllä mielenkiintoinen haaste ajaa Forssassa Suvi-illan kuntopyöräily (vajaa satanen) ja juosta puolimara päälle. Mahtais mennä konttaamiseksi? 

Lähetti toi Bike-Discountista tilaamani Brooks B15 Swallow -nahkasatulan ja pakko sanoa, että vaikuttaa lupaavalta. Pari vuotta sitten kokeilin maantiepyörässä B17 Standard -mallia mutta tuntui hieman liian leveältä matalaan ajoasentoon. Penkki päätyi sittemmin toiseen fillariin ja on  siinä pyörässä todella mukava. Toivottavasti tuo B15 lunastaa odotukset, ettei tarvitsisi mitään modernia muovilättyä hankkia. brooks%20b15%20swallow-normal.jpg

Liikunta sitten viime vuodatuksen:

Pyöräily: 192km

Hölkkä: 18km

Jumppapallo + kahvakuula: 1 tunti

Karate: 2 x 1,5h

Päivän biisi: Helmet: Turned Out