Mustan alkutalven aiheuttama pimeys alkaa jo vituttamaan *piste* Valoisa aika on ollut lähes päivittäin onnettoman synkkää ja harmaata. Foreca lupailee viikon lopulle lumisadetta ja pakkasta, joten muutosta siis luvassa. Jonkun kirjoituksen mukaan luminen maa lisää valon määrää nelinkertaisesti. Fillarin renkaittenvaihtoduuni siis edessä.

Eilinen päivä kului lähes kokonaan "oppimisympäristössä". Ensin iltapäivään asti Mariannen koirakoululla oppimisluennolla ja illalla omaa avoimen tehtävää kirjoittaessa. Tehtävän palautustakaraja oli 24.00 ja tavoilleni uskollisena sain sen tehtyä 23.45. Mistäköhän johtuu etten koskaan saa kelvollista tekstiä aikaiseksi ennen kuin viimeisenä iltana, jolloin lähestyvän death linen aiheuttama paine työntää tekstin ulos. Tähän asti homma on toiminut kelvollisesti mutta olisi paljon vähemmän stressaavaa hoitaa duuni ajoissa.

Kävin illalla ekaa kertaa moneen kuukauteen juoksulenkillä. Yritin pitää vauhdin hiljaisena, jotta keskisyke pysyisi pk-rajoissa mutta huonolla menestyksellä. Ensi kerralla muistettava ehdottomasti kävellä välillä, että syke pysyy aisoissa ja peruskunto kehityisi. Ei tosta ole muuten mitään hyötyä - kenkää kuluu ja kunto sen kun huononee. Tuntuu vaan saatanan nololta valua tuolla kuin räkä pitkin klv:tä vitun tonnin sportbyysat niskassa mutta sellaista on joskus elämä.

Muistutuksena: Mihin kuntopyöräilytapahtumiin vuonna 2014? Ehdottomasti TdH. Ehkä GdE. Sopiiko ratareisi 2014, Forssan suvi-ilta tai Luonteripyöräily kalenteriin?

Päivän liikunta:

Hölkkää 35 min

Jumppapalloilua 3x3x10

Päivän biisi: Korn: Ball tonque