Viikko on ollut oudon vaisu ja tyhjänpäiväinen. Johtuneeko siitä, että kouluduuneissa on pieni tauko ja seuraava kurssi (ruuanvalinnan sosiokulttuuriset ulottuvuudet) alkaa vasta helmikuussa. Menneellä viikolla piti tosin tapahtua toisen projektin työryhmien muodostamiset mutta nähtävästi opettaja on yhtä jäässä kuin minäkin. Siispä odotellaan.

Olen jostain saanut päähänpinttymän, että olisi aika taas harrastaa jotain kamppailulajia vuosien tauon jälkeen. Joskus muinoin treenailin hapkidoa ja taekwondoa mutta enpä kuitenkaan saanut itsestäni suurta taistelijaa rakennettua. Vähän kieltämättä arveluttaa, että peruskursseilla nuorimmat ovat usein 14- vuotiaita eli kolmekymmentä vuotta nuorempia kuin minä.Tarvitsisin kuitenkin juuri jotain tuollaista monipuolista liikuntaharrastusta pyöräilyn vastapainoksi. Varsinkin selän ja vatsan lihakset ovat liian heikot, ja pidemmillä lenkeillä alaselkä menee jumiin vaikka maantiefillarin säädöt pitäisi olla ok. Mietin vielä tuota kamppailujutskaa ja katson, onko sille riittävästi aikaa. Kiertopotku nousee vielä pään korkeudelle, joten kannattaisi  ainakin käydä kokeilemassa. Ei tässä saatana vielä niin vanhoja olla:-) 

Saapuneen talven kunniaksi vaihdoin kanjoniin nastarenkaat. Nappularenkailla varmasti pääsisi kevyemmin eteenpäin mutta en jaksa luistella en. Renkailla jo toinen talvi menossa ja kaikki nastat tallella:-)

kanion%2Bicespikerit-normal.jpg

Liikunta sitten edellisen kerran

Pyöräily 99km

Hölkkä 8km

Päivän biisi: My Bloody Valentine: Soon